Auto botst tegen boom op Poppenallee in Dalfsen

DALFSEN – Op de Poppenallee is woensdagavond rond 23:00 uur een automobiliste gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De vrouw reed richting Dalfsen toen ze, na een bocht vlak voor het spoor, in de berm kwam en tegen een boom botste. Ze kwam met haar voertuig midden op de weg tot stilstand.

De vrouw is door de brandweer van Dalfsen, onder toeziend oog van het ambulancepersoneel, uit de totaal vernielde Volkswagen Golf bevrijd. Ze is met spoed overgebracht naar het Isala ziekenhuis in Zwolle. Door het ongeval was de N757 enige tijd afgesloten.

Bergingsbedrijf Wolves heeft het voertuig geborgen waarna aannemer van der Kolk met een wegdekreiniger de vrijgekomen vloeistoffen en de vele brokstukken van het asfalt haalde. Rond 00:45 uur waren alle werkzaamheden klaar en werd de weg weer vrijgegeven.

Gerelateerde artikelen: