Auto raakt van de weg door gladheid op Poppenallee

DALFSEN – Vannacht is een automobilist op de Poppenallee, tussen Dalfsen en buurtschap Emmen gewond geraak bij een ongeval. De man reed richting Dalfsen en verloor door het verraderlijke gladde wegdek de macht over het stuur. De auto raakte van de weg en kwam in een greppel tot stilstand.

De automobilist is met onbekende verwondingen overgebracht naar het Isala ziekenhuis in Zwolle. Bergingsbedrijf Wolves heeft de zwaar gehavende Peugeot 307 uit de greppel gehaald en afgevoerd.

Code Geel
Het KNMI heeft code geel afgekondigd in de noordelijke helft van het land. n het noord(oost)en is er lokaal gladheid mogelijk door bevriezing van natte weggedeelten. Ten noorden van de grote Rivieren kan het naast bevriezing vooral vandaag ook nog lokaal glad worden door sneeuwval.