Auto tegen boom op Poppenallee

DALFSEN – Zondagavond rond kwart voor elf werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval letsel. Op de Poppenallee was een bestuurder van een Daihatsu Charade vlak voor de brug door onbekende oorzaak tegen enkele bomen en een informatiebord gebotst.

De bestuurder werd door de brandweer uit zijn voertuig geknipt. De bemanning van de ambulance riepen de hulp in van het mobiel medisch team welke werd ingevlogen vanuit Groningen. De man was net uit zijn voertuig bevrijd toen het M.M.T arriveerde. Na kort overleg is de ambulance met spoed richting het ziekenhuis vertrokken. De hulp van de arts was niet meer nodig zodat het team weer terug kon naar de uitvalsbasis.

Een verkeersongevallen analist van de politie IJsselland nam bracht de nodige gegevens in kaart. Nadat alle sporen waren vastgelegd kon begonnen worden met het opruimen van de vele brokstukken. Berger Leerentveld heeft de totaal vernielde auto afgevoerd. De weg is ongeveer twee uur afgesloten voor al het verkeer. Een omleiding werd ingesteld.