Auto op de kop in sloot aan Werkerlaan in Zwolle

ZWOLLE – Op de Werkerlaan is dinsdagavond een auto van de weg geraakt, tegen de slootwal gebotst en over de kop geslagen. De auto kwam vervolgens ondersteboven in een sloot te liggen. De twee inzittenden konden tijdig het voertuig verlaten maar haalden wel een nat pak.

Omstanders hadden ondertussen de hulpdiensten al ingelicht en boden jassen aan om op te warmen. De bestuurder reed vanaf Stadshagen richting “Ruimzicht” maar had niet in de gaten dat de bocht zo scherp was. Na een controle door het ambulancepersoneel bleek dat de bestuurder en zijn bijrijder geen letsel hadden opgelopen. Zij werden naar huis gebracht door de ouders die ondertussen naar de ongevalslocatie waren gekomen.

Bergingsbedrijf Wolves takelde de 12 jaar oude Opel Zafira uit de moddersloot en voerde deze, nadat er wat persoonlijke bezittingen waren uitgehaald, af naar het depot.

Gerelateerde artikelen: