Auto op de kop in de sloot aan de Werkerlaan

Henry-Wallinga©-Ongeval-Werkerlaan-Zwolle-01ZWOLLE – In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 september is een automobilist met zijn voertuig ondersteboven in een sloot beland. De man reed op de Werkerlaan vanuit de wijk Stadshagen richting de Ruimzichtweg en miste een bocht op het donkere weggetje.

Politie, brandweer en ambulance waren al snel op pad maar enige moeite om het voertuig, dat verscholen lag in het hoge gras, te vinden. Uiteindelijk bleek dat de bestuurder zelf al uit de auto was gekropen. Hij werd onderzocht door het ambulancepersoneel maar behoefde geen medische hulp. De man is door de politie naar huis gebracht.

De auto is door bergingsbedrijf Wolves uit de sloot getakeld en afgevoerd. Het verkeer ondervond geen hinder van het ongeval.