Aanrijding op kruising Klinkerweg Verkavelingsweg

Henry-Wallinga©-Ongeval-Verkavelingsweg-Hasselt-01HASSELT – Vrijdagmiddag is een bestuurder van een bestelbus gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto op de kruising van de Verkavelingsweg met de Klinkerweg. Een bestelbus reed op de Klinkerweg en wilde de Verkavelingsweg oversteken maar zag daarbij een van rechts naderende auto over het hoofd.

Door de klap kwam de bestelbus enkele meters verderop in een greppel tot stilstand. De bestuurder is met nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De twee inzittenden van de Daihatsu Sirion, die op de Verkavelingsweg van Zwolle richting Hasselt reden, kwamen met de schrik vrij.

De twee voertuigen raakten door de aanrijding zwaar vernield en zijn door bergingsbedrijf Hooikammer afgevoerd.

Gerelateerde artikelen: