Auto in de sloot in beruchte bocht van Randweg

Henry-Wallinga©-Ongeval-Randweg-Genemuiden-02GENEMUIDEN – Op de Randweg is vrijdagavond rond 19:00 uur een automobiliste met haar auto op de kant in een sloot terecht gekomen. De vrouw reed richting de Kamperzeedijk en verloor in de inmiddels beruchte bocht de macht over het stuur.

De onfortuinlijke bestuurster kon zelf uit de auto klauteren en werd opgevangen door omstanders die ondertussen de hulpdiensten alarmeerden. De vrouw werd in ambulance nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de auto uit de sloot getakeld en afgevoerd. Een veegauto van de firma van der Kolk heeft de weg ontdaan van de modderlaag die door dit uitstapje op het wegdek terecht was gekomen. De politie regelde het verkeer welke om beurten langs het ongeval kon.

Gerelateerde artikelen: