Opnieuw ongeval op kruising Verkavelingsweg met de Klinkerweg

HASSELT – Op de kruising van de Verkavelingsweg met de Klinkerweg heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Het ongeval ontstond toen de bestuurster van de zwarte Peugeot 108, rijdend op de Verkavelingsweg richting Zwolle, een van rechts naderende blauwe Ford Focus die op de Klinkerweg reed over het hoofd zag.

De Ford botste in de flank van de Peugeot waarna deze een draai maakte en vervolgens in een droge sloot tot stilstand kwam. De zwaar gehavende Ford bleef op de kruising achter. Beide bestuursters bleven ongedeerd. De twee auto’s zijn door bergingsbedrijf Hooikammer afgevoerd. Politieagenten hielpen de vrouwen bij het invullen van de schadeformulieren en regelden het verkeer tijdens het bergen van de voertuigen.

Gerelateerde artikelen: