Opnieuw auto uit de bocht op Hasselterweg

Henry-Wallinga©-Ongeval-N377-3-Hasselt-03HASSELT – Op de Hasselterweg, nabij ’t Rakje, is vanmorgen opnieuw een auto van de weg geraakt. De bestuurster reed op de N377 richting de Lichtmis en raakte na de bocht in een slip.

De vrouw kwam met haar auto ondersteboven tot stilstand in een sloot. Zij kon zelf uit de auto klauteren en werd opgevangen door een behulpzame automobilist. Hoewel de vrouw geen letsel bleek te hebben werd besloten om toch even een ambulance te laten komen voor een klein onderzoekje. Uit dit onderzoekje bleek inderdaad dat de vrouw geen letsel had.

Ondertussen was een medewerker van bergingsbedrijf Hooikammer al bezig om de zwaar beschadigde 9 jaar oude Toyota Yaris uit de sloot te takelen. Het verkeer, dat door politieagenten om beurten langs het ongeval werd geleid, liep slechts lichte hinder op.

Gerelateerde artikelen: