Automobilist botst op geparkeerde aanhanger

HASSELT – Diverse hulpdiensten kregen vanmorgen de taak om naar de Randweg te gaan vanwege een ongeval. Een automobilist was op zijn werk maar moest naar huis om iets op te halen. Door onbekende oorzaak kwam de bestuurder op de verkeerde weghelft en botste daar bij een flauwe bocht op een geparkeerde aanhanger.

De vrachtwagenchauffeur moest een container lossen bij een bedrijf en had zijn aanhanger van zijn LZV-combinatie onder een lantaarnpaal vlakbij het bedrijf geparkeerd. De bestuurder van de auto werd geruime tijd onderzocht in een ambulance. Na uitvoerig onderzoek werd de gewonde man overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de beschadigde auto afgevoerd. Verkeer moest tijdelijk omrijden vanwege de afgesloten weg.