Vuilniswagen in sloot aan Polleboersweg te Genemuiden

GENEMUIDEN – Op de Polleboersweg is dinsdagmorgen een vuilniswagen op de zijkant in een sloot beland. De hulpdiensten kregen om 09:19 uur de melding binnen van het eenzijdig ongeval. De brandweer van Genemuiden en Kampen, de ambulancedienst en een paar eenheden van de politie spoedden zicht naar het buitengebied van Genemuiden. Al snel was duidelijk dat de bestuurder, de enige inzittende van de vrachtauto, veilig en wel naast het voertuig stond waarop de hulpdiensten, na een kort gesprek met de chauffeur, weer konden inrukken.

Het ongeval was op een smal doodlopend weggetje. Volgens omwonenden was dit het 7e voertuig sinds een aantal jaren dat van de weg raakte en in de sloot terecht kwam. De chauffeur had geen verklaring waardoor het precies mis is gegaan. Bergingsbedrijf Hooikammer zal later op de dag de vuilniswagen bergen.