Flinke botsing op kruising Grafhorsterweg – Parallelweg

GRAFHORST – Op de kruising van de Grafhorsterweg en de Parallelweg is aan het einde van de middag een automobilist gewond geraakt. De bestuurder van een Peugeot wilde vanaf de Parallelweg de kruising recht oversteken maar zag een van rechts naderende Volvo met daarin een vrouw en twee kinderen over het hoofd. De voertuigen kwamen hard met elkaar in aanraking en de Peugeot deed zelf een melding van het ongeval zodat politie, brandweer en een tweetal ambulances naar de beruchte kruising kwamen.

De bestuurder van de Peugeot is met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw en haar twee kinderen werden geruime tijd onderzocht in een tweede ambulance maar uiteindelijk bleek dat er geen letsel was bij de drie. Na telefonisch contact over en weer tussen agent en verkeersongevallenselecteur bleek dat een uitgebreid onderzoek naar de toedracht niet nodig was en kon men beginnen met het opruimen van de brokstukken. Bergingsbedrijf Wolves heeft de beschadigde voertuigen geborgen. Medewerkers van de firma van der Kolk zorgden voor de nodige verkeersmaatregelen en regelden het verkeer onder toezicht oog van medewerkers van de Provincie Overijssel. De kruising was gedeeltelijk afgesloten vanwege dit ongeval en kon na twee uur weer worden vrijgegeven.