Automobilist belandt in greppel na onwelwording op N334

ZWARTSLUIS – Een automobilist is woensdagmiddag met zijn voertuig in een greppel beland na een onwelwording. Volgens getuigen stond de man eerst een poosje op een terrein van een tankstation toen plots de auto begon te rijden en dwars de weg overschoot om uiteindelijk in een greppel te komen. De brandweer van Zwartsluis, een tweetal ambulances, een traumahelikopter en diverse eenheden van de politie werden naar de Zomerdijk gestuurd alwaar het ongeval had plaatsgevonden.

De man werd uiterst voorzichtig uit de auto gehaald en is later met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.
De elektrische Volkswagen werd door de brandweer spanningsvrij gemaakt. Bergingsbedrijf Hooikammer kreeg de taak om de auto uit de greppel te halen en af te voeren.
Verkeer werd om beurten langs het ongeval geleid door medewerkers van de provincie Overijssel.