Auto op de kop in sloot bij ongeval op Meeleweg

NIEUWLEUSEN – Op de Meeleweg is woensdagavond een automobilist gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De man reed in zijn Volvo richting de rotonde toen het ter hoogte van de Staphorsterweg compleet fout ging. Vanuit het niets is op het wegdek een tientallen meters lang remspoor te zien gevolgd door een tweetal bomen welke geraakt zijn en weer meters verder ligt een auto op de kop in de sloot.

Omwonenden die het ongeluk hoorden kwamen direct naar buiten. Twee buren gingen in de sloot om zo de achterklep te openen waardoor de bestuurder zelf naar buiten kon klauteren. De man is in de ambulance onderzocht en later overgebracht naar het ziekenhuis. De opgeroepen brandweer heeft samen met de politie de bermen nagekeken op eventuele andere betrokkenen. Hiervan was gelukkig geen sprake.

Uit de enorme ravage is op te maken dat de bestuurder een engeltje op zijn schouder heeft gehad. Bergingsbedrijf Wolves kwam naar de Meeleweg om de Volvo uit de sloot te takelen en af te voeren. Een medewerker van het waterschap kwam ook ter plaatse om de sloot te controleren op eventuele vervuiling.