Veteranen Search Team ingezet bij zoekactie in Zwolle

ZWOLLE – Woensdag hebben een flink aantal leden van het Veteranen Search Team verschillende bosschages en percelen nauwkeurig uitgekamd in de zoektocht naar de sinds 29 augustus vermiste Bennie Dijkslag uit Zwolle. De gehele dag werd er gezocht in de omgeving van de Dijkzichtweg alwaar, volgens politiewoordvoerder Sven Strijbosch, Bennie voor het laatst gezien zou zijn.

Ondanks de inzet van de vele vrijwilligers van het VST, het drone-team van de politie en de waterpolitie werd er niemand aangetroffen. De politie sluit niet uit dat er in de toekomst nieuwe zoekacties worden gehouden maar dan op andere locaties. Bennie Dijkslag droeg op de dag van zijn vermissing een blauwe spijkerbroek en een geblokte blouse met daarop afbeeldingen van Harley Davidson motoren. Heeft u tips of informatie met betrekking tot de vermissing meld dit dan via 0900-8844 of gebruik het online tipformulier: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-volwassenen/2022/september/bennie-dijkslag.html

Veteranen Search Team
Deze stichting bestaat uit 2500 veteranen en overige geüniformeerden welke op vrijwillige basis zoeken naar vermiste personen of voorwerpen. Jaarlijks worden zij rond de 60 keer ingezet op verzoek van de politie. Het team is 6 jaar geleden opgericht na aanleiding van de vermissing van Anne Faber. Het zelfvoorzienende team streek woensdag neer op het terrein van Rijkswaterstaat. Mocht u meer willen weten over dit team neem dan een kijkje op de website: https://veteranensearchteam.nl