Auto botst tegen boom op Dedemsweg in Dalfsen

DALFSEN – Bij een eenzijdig ongeval op de Dedemsweg is donderdagavond een automobilist zijdelings op een boom gebotst. De jongeman kwam met zijn Opel Agila in de berm terecht. De hierop volgende stuurcorrectie was te heftig waardoor hij de macht over het stuur verloor en hard in aanraking kwam met een boom. Een rapid-responder van Ambulance IJsselland kwam ter plaatse om de man te onderzoeken en te behandelen aan zijn verwondingen.

Uiteindelijk bleek het letsel wonder boven wonder mee te vallen waardoor een bezoek aan het ziekenhuis overbodig was. Gezien de restanten van zijn voertuig heeft de bestuurder heel veel geluk gehad. Bergingsbedrijf Wolves werd ingezet om het autowrak op te halen en af te voeren. Politieagenten regelden het verkeer zodat het om beurten langs het incident werd geleid.