Automobiliste gewond bij aanrijding op Lichtmisweg

ZWOLLE – Bij een forse aanrijding tussen twee personenauto’s is donderdagavond een automobiliste gewond geraakt. De vrouw reed op de Lichtmisweg in haar Toyota Yaris richting Zwolle toen ze frontaal in aanraking kwam met een tegemoetkomende automobilist in een B.M.W. 320. Door de enorme klap schoot de Yaris weer enkele tientallen meters achteruit om vervolgens vlak voor een sloot tot stilstand te komen. De B.M.W. vloog, gezien de schade rondom aan de auto, een keer over de kop en kwam zwaar gehavend half in de berm terecht.

De vrouw uit de Toyota werd met hulp van hydraulisch redgereedschap door de brandweer van Staphorst uit haar auto geknipt. Ze kon zelf naar de gereedstaande ambulance lopen maar werd even later toch voor een uitgebreid onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. De bestuurder van de B.M.W. had slechts wat pijn aan borstbeen en hoofd. Voor hem was geen medische hulp nodig.

De Forensische Opsporing afdeling Verkeer kwam naar de ongevalslocatie voor een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de twee voertuigen geborgen en veiliggesteld voor een nader technisch onderzoek. De parallelweg van de A28 was gedurende het incident voor enkele uren geheel afgesloten.Nieuwstip?? Bel / SMS /WhatsApp / Telegram : 06 – 53 53 90 93