Steekincident aan de Nieuwesluis in Zwartsluis

ZWARTSLUIS – Aan de Nieuwesluis heeft vrijdagavond een steekincident plaatsgevonden. Daarbij is, volgens een woordvoerder van de politie, een 58-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Het incident, wat rond 21:00 uur gebeurde, vond plaats rondom een woonboot. Over het aantal personen welke gewond zijn geraakt kon de politie niets vertellen. Wel waren een tweetal ambulances ter plaatse om medische hulp te verlenen.

Een medewerkster van de Forensische Opsporing deed onderzoek op het plaats delict. Zij nam de nodige foto’s van de situatie ter plekke. Ook werden er enkele bloedmonsters afgenomen van de bloedplekken welke zich rondom de woonboot bevonden. Over de toedracht van het steekincident kon de woordvoerder nog geen mededelingen doen. Mogelijk komt er gedurende het weekend meer nieuws naar buiten waarop dit artikel zal worden aangevuld.