Auto’s belanden in sloot na botsing op het Westeinde

NIEUWLEUSEN – Op het Westeinde in Nieuwleusen zijn zaterdagavond twee auto’s na een flinke botsing in een sloot terecht gekomen. Het ongeval ontstond toen de bestuurder van een blauwe Volkswagen Passat vanaf een uitrit van een autobedrijf het Westeinde op wilde rijden. Daarbij zag de man een van links komende bestuurster van een zwarte Fiat Punto over het hoofd met een onvermijdelijke botsing tot gevolg.

Ondanks de harde impact konden beide bestuurder zelf uit hun voertuigen klauteren waarna zij door ambulancemedewerkers werden onderzocht op letsel. Hiervan was gelukkig geen sprake. Na het veilig stellen van het avondeten keerde de bestuurster van de Fiat snel huiswaarts. De bestuurder van de Volkswagen was ondertussen ook van de ongevalslocatie vertrokken. Bergingsbedrijf Wolves takelde beide voertuigen uit de sloot en voerde deze af. Een medewerker van de provincie kwam ter plaatse voor de afzetting en opruimwerkzaamheden. Verkeer kon om beurten langs het incident.