Ongeval op kruising Conradsweg Rechterensweg

ROUVEEN – Bij een aanrijding op de kruising van de Conradsweg met de Rechterensweg zijn vrijdagavond twee personen gewond geraakt. Het duo zat in een Audi Q5, rijdend op de Conradsweg richting Zwartsluis, toen zij op de voorrangskruising werden aangereden door de bestuurder van een Renault Megane die op de Rechterensweg richting Meppel reed. De Renault botste in de flank van de Audi die door de klap over de kop sloeg om uiteindelijk op de zijkant tot stilstand te komen.

De brandweer van Zwartsluis heeft de twee inzittenden samen met het ambulancepersoneel via het dakraam weten te bevrijden. Beide zijn met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De drie mannelijke inzittenden van het andere voertuig bleven allen ongedeerd. Naast dat de nodige verklaringen werden opgenomen kwam ook een medewerker van Forensische Opsporing team Verkeer om één en ander vast te leggen voor in het proces-verbaal.

Bergingsbedrijf Hooikammer werd opgeroepen om de twee voertuigen te bergen. De Conradsweg was vanwege het ongeval voor enkele uren afgesloten voor het verkeer.