Ongeval op kruising Zandvoortweg – Verkavelingsweg te Hasselt

HASSELT – Bij een flinke aanrijding op de kruising van de Zandvoortweg met de Verkavelingsweg zijn maandagmorgen wonderbaarlijk genoeg geen gewonden gevallen. De bestuurster van een Volkswagen Up reed vanuit Hasselt richting de Verkavelingsweg, maar werd op de kruising finaal over het hoofd gezien door een bestuurder van een bestelbusje. Deze wilde rechtdoor over de kruising.

De Volkswagen boorde zich in de flank van de bestelbus waardoor deze op zijn zijkant terecht kwam. De bestuurster van de personenauto werd door ambulancepersoneel onderzocht op eventueel letsel. Hiervan was gelukkig geen sprake waarna zij door een bekende werd opgehaald. De bestuurder van het busje kon zelf uit de auto klauteren en hield slechts een vervelend gevoel over aan het ongeval.

Bergingsbedrijf Hooikammer kwam in actie om beide voertuigen te bergen en de calamiteiten bus werd ingezet om het wegdek te reinigen van gelekte olie. De politie zorgde ervoor dat het verkeer om beurten het ongeval kon passeren.