Automobiliste botst op vallende bomen op De Velde

ZWARTSLUIS – Een automobiliste is woensdagavond met haar auto tegen een tweetal vallende bomen gebotst op De Velde. De vrouw reed in haar Toyota Aygo op de parallelweg van de N331 richting Zwartsluis toen zij plots in een bocht vlak voor haar door de storm de bomen zag vallen door de storm Dudley. Ondanks een flinke rempoging botste ze toch tegen de bomen die dwars over de weg kwamen te liggen.

Wonder boven wonder raakte de vrouw bij dit incident niet gewond en kon familie in kennis stellen waarna ook de brandweer werd opgeroepen. De Hasselter brandweer wist de bomen in korte stukken te zagen waarna deze naast de weg werden gelegd. De auto heeft flinke schade opgelopen en werd tijdelijk geparkeerd zodat een garagebedrijf deze morgen kan ophalen voor eventuele reparatie.

De brandweer van Hasselt kreeg vlak na deze melding opnieuw een melding van een omgewaaide boom. Ditmaal was er aan de Steenwetering een boom dwars over de weg komen te liggen door de storm. Ook deze boom werd in stukken gezaagd waarna de weg weer begaanbaar was.