Fietser gewond na botsing met auto op Nijverheidstraat

GENEMUIDEN – Op de Nijverheidstraat is woensdagavond een jongeman gewond geraakt nadat hij op zijn fiets werd aangereden door een automobilist. De jongen wilde de weg oversteken om naar zijn werk te gaan maar werd over het hoofd gezien door de automobilist.

De jongen en zijn fiets vlogen door de aanrijding enkele meters door de lucht. Politie-eenheden waren snel ter plaatse en verleenden eerste hulp. Dit werd later overgenomen door het ambulancepersoneel. De jongen werd met behulp van een schepbrancard van het asfalt gehaald en op een brancard gelegd waarna hij met onbekende verwondingen per ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis.

Verkeer werd ten tijde van het incident om beurten langs het ongeval geleid. De automobilist bleef bij het ongeval ongedeerd. De auto raakte beschadigd en moest door een bergingsbedrijf worden afgevoerd. Ook de fiets liep forse schade op en werd door familie meegenomen.