Automobiliste slaat over de kop op N331 bij Hasselt

HASSELT – Op de provinciale weg N331, de weg tussen Zwolle en Hasselt, heeft donderdagmorgen een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een automobiliste verloor in een bocht vlak voor de rotonde en de brug over het Zwartewater door onbekende oorzaak de controle over haar voertuig, schoot dwars door de berm en sloeg over de kop.

De auto met daarin de vrouw kwam ondersteboven in de bosschages tot stilstand. Een automobilist die alles zag gebeuren alarmeerde direct de hulpdiensten en schoot te hulp. De vrouw kon met enige hulp uit de auto klauteren en werd door het ambulancepersoneel onderzocht op letsel.

Wonder boven wonder bleef de vrouw ongedeerd en kon even later toekijken hoe bergingsbedrijf Hooikammer haar zwaar gehavende voertuig uit de bosjes takelde. De vrouw is overgebracht naar het politiebureau in Hasselt om daar het een en ander te regelen. Verkeer kon om beurten langs het incident en ondervond weinig hinder van het voorval.