Eenzijdig ongeval op Ringweg in Genemuiden

GENEMUIDEN – Bij een eenzijdig ongeval op de Ringweg zijn dinsdagavond twee personen gewond geraakt. Door onbekende oorzaak raakte de auto met daarin drie personen in een bocht van de weg en botste hard in de wal van een sloot waarna het ondersteboven tegen de slootwal bleef staan.

De politie en ambulancedienst troffen bij aankomst het drietal al aan. Zij konden allen op eigen kracht uit de auto klauteren. De bestuurder, een 18-jarige man uit Genemuiden, en een inzittende werden per ambulance met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De andere inzittende bleef ongedeerd. Voordat de ambulance richting het ziekenhuis vertrok werd de bestuurder onderworpen aan een blaastest. Uit de test bleek dat de man teveel had gedronken. In het ziekenhuis zal bloed van hem worden afgenomen voor verder onderzoek. Ook bleek de bestuurder niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Bergingsbedrijf Hooikammer kwam in actie om de totaal vernielde Peugeot 206 cabrio uit de sloot te takelen en af te voeren.