Twee gewonden bij eenzijdig ongeval op Heetveld

SINT JANSKLOOSTER – Dinsdagmorgen zijn bij een eenzijdig ongeval twee oudere dames gewond geraakt. De auto waarin het tweetal zat botste op het Heetveld tegen een boom nadat zij even daarvoor in de berm kwamen. De brandweer van Vollenhove assisteerde het ambulancepersoneel om de dames uit de auto te halen.

Beide dames van 81 en 78 uit Sint Jansklooster zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hun verwondingen vielen volgens een agent ter plaatse mee. Opvallend detail was dat de weg waarop het incident zich afspeelde was afgesloten. De auto was even hiervoor de afgesloten straat ingereden en kwamen uit bij wegwerkzaamheden waardoor zij weer moesten keren. Hierna kwamen zij in de berm en knalden frontaal op een boom. Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de totaal vernielde Suzuki Wagon R afgevoerd.