Gewonde bij frontaal ongeval op Kamperzeedijk

GENEMUIDEN – Bij een frontale aanrijding op de Kamperzeedijk is donderdagmiddag één persoon gewond gebracht. Deze automobilist moest door de brandweer van Genemuiden uit zijn voertuig worden geknipt en is met letsel naar het ziekenhuis overgebracht. In totaal waren er bij het ongeval drie voertuigen betrokken. De twee overige automobilisten en een bijrijder kwamen met de schrik vrij.

Het ongeval ontstond toen de bestuurder van de grijze Volkswagen Golf een vrachtwagencombinatie wilde inhalen. De man zag daarbij een tegemoetkomende Seat Leon over het hoofd en botste frontaal tegen de auto. Een Volkswagen Caddy welke achter de Seat reed, met daarin twee personen, kon geen kant meer op en botste tegen de achterzijde van de Seat.

De verkeersongevallendienst deed op de Kamperzeedijk onderzoek naar de toedracht. Na het onderzoek kreeg bergingsbedrijf Hooikammer het verzoek om de drie voertuigen te bergen. De Kamperzeedijk was gedurende het ongeval de verdere afhandeling afgesloten voor het verkeer.