Motoragent aangereden door bestelbus op toerit A28

DE LICHTMIS – Een motoragent is donderdagmiddag gewond geraakt nadat hij door een bestelauto werd aangereden op de oprit van de A28 bij De Lichtmis. De agent maakte deel uit van een grote politiecontrole die werd gehouden. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

Rond 16:00 uur kwamen de motor en de bestelauto op de toerit met elkaar in aanraking. De verkeersongevallendienst deed onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De motoragent werkte mee aan een grote controle welke overigens leidde tot een lange file op de snelweg. Diverse motoragenten plukten automobilisten van de weg zodat ze bij tankstation Dekkersland konden worden onderworpen aan een uitgebreide controle.
De bestelbus en de politiemotor zijn afgevoerd door een berger.