Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval op Westeinde

NIEUWLEUSEN – Bij een eenzijdig ongeval op het Westeinde is maandagavond een 59-jarige man uit Zwolle gewond geraakt. De man reed in zijn Renault Megan vanuit Nieuwleusen richting Zwolle toen hij in een flauwe bocht door onbekende oorzaak van de weg raakte. Het voertuig botste tegen enkele boompjes en kwam vervolgens op zijn kant in een sloot tot stilstand.

De brandweer van Nieuwleusen kwam in actie om de beknelde automobilist uit zijn benarde positie te bevrijden. Hierna is de man met diverse verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. De politie kon wel vermelden dat er geen sprake was van alcohol of drugs. De totaal vernielde auto is door bergingsbedrijf Wolves opgetakeld en afgevoerd.