Dodelijk ongeval op N377 bij Balkbrug

Balkbrug – Vanavond is er een ernstig verkeersongeval gebeurd op de N377 ter hoogte van Balkbrug. Twee voertuigen zijn frontaal op elkaar gebotst. Een man van 42 jaar uit de gemeente Hardenberg is daarbij om het leven gekomen. Een vrouw van 24 jaar uit Duitsland is ernstig gewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Door meerdere getuigen werd gemeld dat er een mogelijk een derde voertuig bij deze aanrijding betrokken zou zijn. De bestuurder van dat voertuig is gevlucht en even later aangehouden. Het gaat om een man van 34 jaar oud. Zijn betrokkenheid bij dit ongeval wordt door ons onderzocht.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van dit ongeval. Heeft u het ongeval zien gebeuren of heeft u een ouder type Volkswagen Golf (kleur zwart) met witte kentekenplaten vanavond gezien op de N377? Neem dan contact met ons op via 0900-8844.