Werkzaamheden aan N331 in Hasselt vorderen gestaag

HASSELT – In het weekend van vrijdag 6 april op zaterdag 7 april 2018 is de N331, tussen de afslag naar Genemuiden (N759) bij Hasselt en Zwartsluis, afgesloten. Zwartsluis is dan ook niet via de parallelweg bereikbaar. De werkzaamheden aan de Vaartweg op de huidige N331 vorderen gestaag in Hasselt.

Tijdens het weekend sluit Provincie Overijssel de nieuwe rotonde, nabij de Vaartweg, op de huidige N331 aan. Daarbij vinden ook asfalteringswerkzaamheden op de N331, vanaf de Zwartewaterbrug tot het einde van de bebouwde kom van Hasselt richting Zwartsluis, plaats.

De afsluiting start op vrijdag 6 april om 19.00 uur en eindigt op zaterdag 7 april om 24.00 uur. Van maandag 9 april van 00.01 tot 05.00 uur is er ruimte voor het afronden van eventuele uitgelopen werkzaamheden. In dat weekend wordt al het verkeer vanuit Zwolle en Zwartsluis omgeleid. Automobilisten dienen rekening te houden met extra reistijd.

De gemeente Zwartewaterland houdt op maandag 16 april 2018 een inloopspreekuur in het gemeentehuis van Zwartewaterland. Tijdens het inloopspreekuur kunnen inwoners vragen stellen aan medewerkers van de Provincie en BAM.