Auto botst tegen boom op Schoonveldeweg in Koekange

KOEKANGE – Bij een eenzijdig ongeval op de Schoonveldeweg in Koekange zijn maandagavond twee personen gewond geraakt. Beide inzittenden moesten door de brandweer worden bevrijd nadat hun oldtimer in een bocht tegen een boom botste. De oorzaak van het ongeval zal worden onderzocht door de verkeersongevallendienst.

Vanwege de ernst van het incident werd een traumahelikopter en een drietal ambulances naar de ongevalslocatie gestuurd. Het tweetal is moet spoed overgebracht naar het Isala ziekenhuis in Zwolle. De trauma-arts, die met één van de ambulances meereed, werd later weer opgehaald vanaf het Zwolse ziekenhuis. De toestand van de patiënten is nog onbekend.

Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de bijna 44 jaar oude Mercedes Benz 200D afgevoerd. De Schoonveldeweg was gedurende het ongeval, het politieonderzoek en de berging afgesloten voor het verkeer.