Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval op N331

SINT JANSKLOOSTER – Bij een eenzijdig ongeval op de Oppen Swolle is in de nacht van maandag op dinsdag een automobilist gewond geraakt. De man raakte op de N331 tussen Vollenhove en Zwartsluis net na de afslag naar Sint Jansklooster in de berm, corrigeerde hierop en kwam aan de andere kant van de weg in een sloot tot stilstand.

Jongeren die in een schuur aan het bouwen waren aan een corsowagen hoorden de klap en waarschuwden direct de hulpdiensten. De automobilist kon zelf uit de auto klimmen en zat op de vangrail te wachten op hulp. De man is met een flinke hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

Bergingsbedrijf Hooikammer takelde de zwaar beschadigde 20 jaar oude Renault Megane Cabrio uit de sloot. Volgens de gegevens van het RDW heeft de huidige bezitter slechts enkele dagen kunnen genieten van zijn heilige koe. Hij zal gezien de schade aan het voertuig op zoek moeten naar een ander vervoersmiddel.