Twee auto’s botsen op Hasselterweg bij Zwolle

ZWOLLE – Op de Hasselterweg, de N331 tussen Zwolle en Hasselt, heeft vanmiddag rond 14:00 uur een ongeval plaatsgevonden. Twee auto’s reden elkaar tegemoet en botsten op elkaar ter hoogte van de Milligerplas. De bestuurder van één van de auto’s kreeg volgens getuigen een black-out en kwam op de verkeerde weghelft.

Door de botsing raakten beide voertuigen onbestuurbaar en vlogen de berm in. De persoon die een black-out kreeg is onderzocht door een arts, die met een rapid responder ter plaatse kwam, maar behoefde geen verdere medische behandelingen. De andere automobilist  kwam met de schrik vrij.

Bergers Arno en Mark van bergingsbedrijf Wolves waren snel aanwezig om de zwaar gehavende voertuigen af te voeren. Het verkeer ondervond enige hinder en werd om beurten langs het ongeval geleid. Rond 15:00 uur waren alle werkzaamheden verricht en kon de weg weer worden vrijgegeven.