Veel vertraging door ongeval met drie auto’s op A28

henry-wallinga-ongeval-a28-zwolle-01ZWOLLE – Op de A28 tussen De Lichtmis en Zwolle is dinsdagmorgen een aanrijding gebeurd. Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken. Eén automobilist is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, de overige bestuurders bleven ongedeerd.

Door het ongeval moesten twee van de drie rijstroken worden afgesloten waardoor het verkeer al snel volledig vastliep en een file van ruim elf kilometer ontstond. Volgens de verkeersinformatiedienst zou de vertraging oplopen tot ruim twee uur. Verkeer werd geadviseerd om te rijden.

Over de toedracht van het ongeval is nog niets bekend. Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de beschadigde voertuigen snel van de weg gehaald. Tegen 09:00 uur werden alle rijstroken weer vrijgegeven en nam de file al snel af.