Auto belandt in greppel tussen Zwartsluis en Vollenhove

henry-wallinga-ongeval-oppenswolle-vollenhove-07VOLLENHOVE – Bij een eenzijdig ongeval op de Oppen Swolle, de N331 tussen Zwartsluis en Vollenhove, is vanmiddag een auto in een greppel terechtgekomen. De bestuurder raakte naast de weg, probeerde nog te corrigeren maar voordat de man het wist kwam hij in de greppel.

De voorkant van de auto hapte in de berm waarna de auto over de kop sloeg en vervolgens op de zijkant tot stilstand te komen. De automobilist is ter plekke gecontroleerd door ambulancepersoneel maar van letsel was geen sprake.

De totaal vernielde Volkswagen Touran werd door bergingsbedrijf Hooikammer uit de greppel getakeld en afgevoerd. Het verkeer ondervond ter hoogte van De Krieger enige hinder vanwege het ongeval en de berging.