Auto door brand verwoest in Prins Bernhardstraat

henry-wallinga-autobrand-bernhardstraat-staphorst-04STAPHORST – Aan de Prins Bernhardstaat is in de nacht van zondag 18 op maandag 19 september een auto volledig verwoest door een brand. Buurbewoners werden rond 00:50 uur opgeschrikt door het ploffen van een band. Toen zij poolshoogte kwamen nemen troffen zij een brandend voertuig aan.

Nog snel werd een auto weggezet die pal naast de brandende auto stond. Deze had al wel lichte schade opgelopen maar door dit snelle optreden werd erger voorkomen. Buren begonnen ondertussen met het blussen.

De Staphorster brandweer was snel ter plaatse en had de brand al spoedig onder controle. De politie sluit brandstichting niet uit en vraagt daarom aan mensen die eventueel iets verdachts hebben gezien dit te melden via 0900-8844. Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de 16 jaar oude Seat Arosa afgevoerd. De politie doet onderzoek naar deze verdachte autobrand.