Gewonden bij ongeval op A28 tussen Zwolle en De Lichtmis

henry-wallinga-ongeval-a28-pkp-markte-zwolle-15ZWOLLE – Bij een aanrijding tussen twee voertuigen op de A28 tussen Zwolle en De lichtmis zijn donderdagmiddag twee personen gewond geraakt. Beide bestuurders van de betrokken auto’s zijn overgebracht naar het ziekenhuis, hun letsel is niet bekend.

Het ongeval was ter hoogte van de parkeerplaats De Markte. Waarschijnlijk ging het bij het wisselen van rijstroken mis waardoor de twee voertuigen met elkaar in aanraking kwamen. Door het ongeval ontstond er al snel een file van tien kilometer. De gehele weg was afgesloten maar het verkeer werd door agenten via de parkeerplaats langs het ongeval geleid.

De ANWB waarschuwde dat weggebruikers rekening moesten houden met meer dan een uur vertraging. Bergingsbedrijf Wolves heeft de voertuigen afgevoerd. Rond zes uur werd de weg weer vrijgegeven.