Bromfietser aangereden door auto op Hasselterdijk

Henry-Wallinga©-Ongeval-Hasselterdijk-Zwartsluis-04ZWARTSLUIS – Op de Hasselterdijk is maandagmiddag een bromfietser aangereden door een auto. De auto reed vanaf de Meppelerdiepbrug over de Hasselterdijk en wilde rechtsaf richting de Mastenmakersstraat. Daarbij merkte de bestuurster een van rechts naderende bromfietser, die op het fiets/bromfietspad reed, niet op met een aanrijding als gevolg.

De bromfietser is uitvoerig onderzocht in een ambulance maar hoefde ondanks de flinke klap niet mee naar het ziekenhuis. De jongeman werd na het onderzoek thuisgebracht door een familielid. Zijn bromfiets werd in een bestelbus geladen op het huisadres afgeleverd. De bestuurster van de auto was hevig geschrokken maar bleef ongedeerd. De schade aan de auto was aanzienlijk maar deze hoefde niet afgesleept te worden.