Ongeval op kruising Middeldijk – Dommelerdijk

Henry-Wallinga©-Ongeval-Dommelerdijk-Nieuwleusen-01NIEUWLEUSEN – Op de kruising van de Middeldijk en de Dommelerdijk heeft maandagmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Wonder boven wonder raakte niemand gewond. Een bestuurder van een Ford Fiesta wilde op de Middeldijk rechtdoor over de kruising maar verleende geen voorrang aan een van rechts komende Hyundai Lantra.

De Ford botste ter hoogte van het achterwiel op de Hyundai waardoor deze al glijdend door een heg en een grasveldje een halve draai maakte om een bestelbus heen die getuige was van het ongeval. De Fiesta schoot rakelings langs een boom en kwam vlak voor een slootje tot stilstand. Beide bestuurders kwamen ongeschonden uit dit avontuur.

De eigenaar van de Ford had zijn voertuig al snel van het wegdek verwijdert met behulp van een shovel. De Lantra werd door bergingsbedrijf Wolves afgevoerd. Beide voertuigen raakten onherstelbaar beschadigd en zullen niet weer terugkeren op de Nederlandse wegen.