Frontale aanrijding op Zwolsesteeg in Genemuiden

Henry-Wallinga©-Ongeval-Zwolsesteeg-Genemuiden-07GENEMUIDEN – Op de Zwolsesteeg heeft vanmorgen een frontale aanrijding plaatsgevonden. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij, de schade aan beide voertuigen was aanzienlijk.

De bestuurder van de grijze Daihatsu Charade reed vanaf de Randweg richting Mastenbroek en kwam tijdens het nemen van de binnenbocht frontaal in botsing met een tegenligger. De bestuurder van deze auto, een Seat Leon, zag de man recht op zich afkomen en kon een botsing niet meer voorkomen.

Beide bestuurders zijn door ambulancepersoneel onderzocht op letsel. Afgezien van wat bulten en blauwe plekken was er geen letsel. Door de aanrijding raakten de auto’s total loss en zijn door bergingsbedrijf Hooikammer afgevoerd.