Weer ongeval op kruising Hasselterweg Zwolseweg

Henry-Wallinga©-Ongeval-Hasselterweg-Zwolseweg-Zwolle-06ZWOLLE – Vrijdagavond 8 januari rond 21:30 uur heeft er weer een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Hasselterweg met de Zwolseweg. Ondanks de flinke botsing raakte er niemand gewond,de twee betrokken voertuigen werden totaal vernield.

De bestuurder van een Peugeot 3008 reed op de Hasselterweg vanaf het tankstation richting Westenholte. Uit tegenovergestelde richting kwam een Seat Leon die vanaf de N331 linksaf de Zwolseweg inrijden. Door onverklaarbare reden kwamen ze met elkaar in botsing. Beide partijen verklaarden namelijk tegen de politie dat zij groen licht hadden op de met verkeerslichten uitgeruste kruising. Een flinke klus voor de verzekeringsmaatschappijen dus.

De inzittenden van de Seat werden ter controle in een ambulance onderzocht maar behoefden geen verdere behandeling. De twee wrakken werden door bergingsbedrijf Wolves afgevoerd. De kruising, die bezaaid lag met brokstukken, was gedurende het ongeval gedeeltelijk afgesloten. Verkeer werd door agenten omgeleid.

Gerelateerde artikelen: