Auto botst op boom op Koekangerweg in Ruinerwold

Henry-Wallinga©-Ongeval-Koekangerweg-Ruinerwold-12RUINERWOLD – Op de Koekangerweg is vrijdagavond een man gewond geraakt nadat hij met zijn auto in botsing kwam met een boom. De man besloot om met zijn gehavende auto door te rijden tot een parkeerplaats. Daar werd de man gewond aangetroffen door een passant die de hulpdiensten alarmeerde.

De brandweer van Ruinerwold, een tweetal ambulances en enkele eenheden van de politie kwamen naar de ongevalslocatie tussen Weerwille en Oosteinde ter hoogte van het Sultansmeer. De bestuurder is door de brandweer uit zijn auto gehaald en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft bij de man een bloedproef afgenomen omdat het vermoeden was dat de man onder invloed was. De uitslag hiervan is nog niet bekend. Twee medewerkers van de verkeersongevallendienst van de politie kwamen ter plaatse om onderzoek te doen naar het ongeval. Bergingsbedrijf Wolves heeft de totaal vernielde BMW afgevoerd.