Automobiliste gewond na botsing op oversteek N377

Henry-Wallinga©-Ongeval-N377-Nieuwleusen-08NIEUWLEUSEN – Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de oversteek van de N377 met de Evenboersweg is dinsdagmiddag een vrouw gewond geraakt. De vrouw werd, rijdend op de N377 richting Balkbrug, aangereden in de flank door een man die de drukke doorgaande weg wilde oversteken vanuit de Evenboersweg richting Den Hulst.

De bestuurder van de Volkswagen heeft de van rechts naderende vrouw over het hoofd gezien en kwam in botsing. Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op en moesten worden afgesleept. De vrouw welke werd aangereden is door ambulancepersoneel ter plekke behandeld aan een fikse hoofdwond. De tegenpartij bleef ongedeerd. Na het invullen van de schadeformulieren kon berger Wolves de voertuigen van de weg halen en afvoeren.