Politie zoekt informatie over in park aangetroffen dode vrouw

Henry-Wallinga©-Lichaam-Park-Hasselt-01HASSELT – De politie doet onderzoek naar de afgelopen zondag aangetroffen dode vrouw. Het lichaam van de 23-jarige vrouw werd zondagochtend 15 november rond 09.00 uur aangetroffen in het Van Stolkspark aan de Buiten de Enkpoort door een wandelaar. De doodsoorzaak van de vrouw wordt op dit moment nog onderzocht.

Aangezien de familie van de vrouw die afkomstig was van de Kaukasus, nog niet in kennis is gesteld, kan haar identiteit op dit moment nog niet worden prijsgegeven.

De politie heeft inmiddels een aantal getuigen gesproken die de vrouw de dag en avond ervoor nog gezien en gesproken hebben. De vrouw, toen waarschijnlijk gekleed in lange rok en hoofddoek, maakte een verdrietige indruk en sprak Engels.

De politie wil graag met mensen in contact komen die de vrouw ook gezien en/of gesproken hebben. Hiervoor wordt onder andere vandaag een buurtonderzoek ingesteld. De politie gaat er inmiddels vanuit dat zij sinds donderdag in Hasselt verbleef. Mensen die informatie over haar hebben worden verzocht om zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

Gerelateerde artikelen: