Persoon te water in de Dedemsvaart bij De Lichtmis

Henry-Wallinga©-Persoon-Dedemsvaart-Lichtmis-02DE LICHTMIS – Een automobiliste zag vrijdagmorgen rond 08:00 uur een man in de vaart langs de N377. De vrouw draaide haar auto om poolshoogte te nemen. Bij terugkomst lag de man plat in het water.

De vrouw ging snel naar de andere kant van het water om hulp te bieden. Bij aankomst riep de vrouw een tweetal mannen die verderop aan het werk waren. Zij haalden de man uit het water waarop een reanimatie werd gestart.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse en namen de reanimatie over. Een traumateam, dat per helikopter onderweg was, werd niet meer ingezet. Kort voordat de landing ingezet werd vertrok de ambulance met de persoon aan boord richting het Isala ziekenhuis in Zwolle.

Hoe en waarom de man in het water terecht is gekomen is nog onduidelijk.