Auto raakt van de weg tussen Hasselt en Zwartsluis

Henry-Wallinga©-Eenzijdig_Ongeval-N331-Hasselt-02HASSELT – Rond 19:00 uur heeft er op de N331, de doorgaande weg tussen Zwartsluis en Hasselt, een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een automobilist reed richting Hasselt toen hij na een bocht de controle over zijn auto verloor.

Na enkele tientallen meters door de berm te zijn gereden kwam de 16 jaar oude Mitsubishi Carisma uiteindelijk in een sloot tot stilstand. De automobilist is door een passant uit de auto geholpen. Over zijn toestand is niets bekend.

Later op de avond vroeg de politie via Twitter of degene die de onfortuinlijke automobilist uit zijn voertuig heeft geholpen zich bij de politie wilde melden.


De auto is door bergingsbedrijf Hooikammer uit de sloot gehaald en afgevoerd. Tijdens de berging werd het verkeer om beurten langs het incident geleid door agenten.