Auto balanceert op randje van Stenendijk

Henry-Wallinga©-Auto-Stenendijk-Hasselt-03HASSELT – Zaterdagavond kreeg een automobilist op de Stenendijk de schrik van zijn leven. De man wilde na een feestje wegrijden bij Korenmolen De Zwaluw maar de weg was geblokkeerd.

Hierop besloot de man uit Zwolle om de Stenendijk op te rijden. Na enkele meters op de donkere dijk te hebben gereden wilde de man niet verder rijden en ging achteruit weer terug naar de molen.

Tijdens het achteruit rijden in een dikke regenbui op de donkere dijk kwam de man naast de weg terecht. Zijn auto balanceerde op het randje van de dijk en kwam muurvast te zitten op de eeuwenoude Historische stenen zeewering. De auto liep hierbij lichte schade op.

Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de auto weer netjes op het asfalt gezet waarna de automobilist, na een alcoholtest door de politie, zijn weg weer kon vervolgen.