Ongeval tussen tractor en auto op Oppen Swolle

Henry-Wallinga©-Ongeval-OppenSwolle-Vollenhove-09VOLLENHOVE – Bij een ongeval tussen een auto en een tractor op de Oppen Swolle zijn vanmorgen twee vrouwen gewond geraakt. Zij zijn beide per ambulance voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

Een tractor kwam na werkzaamheden uit een weiland en zag daarbij, door dichte bossage, een van links naderende auto over het hoofd. De hefinrichting voor aan de tractor boorde zich in de zijkant van de auto waarna deze in een greppel tot stilstand kwam.

Door de klap raakten de inzittenden van de auto gewond. De bestuurder van de tractor bleef ongedeerd. De verklaringen van beide partijen waren duidelijk genoeg voor het proces-verbaal van de politie zodat de komst van de verkeersongevallendienst niet nodig was.

De auto werd door bergingsbedrijf Hooikammer uit de greppel getrokken en afgevoerd. De schade aan de tractor bleef beperkt zodat deze zelf zijn weg kon vervolgen.