Restaurant De Lichtmis bereikt nieuw hoogtepunt

Henry-Wallinga©-Plaatsing-Mast-Lichtmis-13DE LICHTMIS – Dinsdag 8 september bereiken Bertus en Peter Huisman letterlijk een mijlpaal in hun Restaurant geschiedenis. Na jaren zoeken naar de juiste oplossing en met veel hoofdbrekens rond diverse andere opties is het dan eindelijk zover. Het familiebedrijf weet vanaf vanmiddag eindelijk haar schouders boven de toppen van de bomen naast de A28 uit te steken.

Voor Bertus lijkt het als een kroon op zijn jaren die hij samen met Hennie in hun Lichtmis heeft gestoken, pa speelt tegenwoordig graag meerdere potjes golf in de week, beweerd de nieuwe generatie Huisman. Peter is er vast van overtuigd dat hij met deze enorme aanwinst ook voor komende generatie de weg vrijmaakt voor een van zijn kinderen. Deze Huisman zal dan de 6 generatie zal zijn. En daarop is de familie maar al te trots!

Volgende maand zitten mijn ouders 40 jaar in het bedrijf en dat hebben we met deze letterlijke mijlpaal gevierd, volgens eerdere berekeningen zou door deze aanduidingspaal onze bezoekers aantallen met tenminste 10% doen moeten toenemen. Dat wil zeggen dat het in de weekenden nog gezelliger wordt aan de Lichtmis. Namelijk hebben we dan ook al zeker geen klagen gezien het aantal bezoekers!

De mast die er nu is komen te staan is ook nog eens milieu bewust! Hij is onderdeel geweest van een eerste generatie windmolen en is door Dulasta aangepast naar zijn huidige configuratie. Op de vraag of Peter niet liever een ledpaal met reclame mogelijkheden had willen hebben komt een makkelijk antwoord: dat had niet gemogen. een vergunning konden we alleen krijgen met deze aanduidingspaal! Maar zo zegt Peter de verlichting in de mast is wel volledig op de nieuwste techniek gebaseerd en volledig Led.

De mast heeft in de vroege morgen zijn reis gemaakt naar het pand van de familie en zal al vanavond met alle verlichting uitsteken boven het groene bos aan de A28 wat tot op heden dit gezellige familie bedrijf als een van de best bewaarde geheimen aan de A28 maakte!